Allotjaments

Parcel·les per caravana i campers

El Càmping els Roures, és un càmping familiar i de primera al Pirineu català, a la comarca del Ripollès, i amb tots els serveis necessaris per fer la vostra estada més agradable a la preciosa Vall de Camprodon.

Les nostres parcel·les són ideals per caravanes i tendes grans i familiars. Oferim parcel·les amb llum (podeu contractar diferents potències de 4A, 6A i 10A) per fer temporada d’estiu, d’hivern o inclús tot l’any. Si voleu venir amb la vostra caravana a gaudir de les vacances o d’un cap de setmana també és possible. Estem oberts durant tot l’any.

El Càmping els Roures disposa de dos blocs de sanitaris amb calefacció, wc’s, dutxes, rentaplats, wc químic i banyera per bebés.

Les instal·lacions estan pensades per ser un càmping familiar al Pirineu de Girona, on disposareu de tots els serveis necessaris per fer la vostra estada més agradable.

VINE A DESCONNECTAR PER TORNAR A RECONnECTAR!

Electricitat
Lavabos
Dutxes
Si

Lloguer de tovalloles
Entrada
A partir de les 13 hrs
(A consultar altres opcions)
Sortida
A les 12m. (a les 11 AM a setmana santa, vacances escolars d’estiu)
1 animal de companyia

el millor càmping familiar del Pirineu de Girona

Les parcel·les s’adapten al seu entorn i per tant totes són en la pràctica diferents i úniques. L’arbreda generosa protegeix del sol a l’estiu i ens resguarda a l’hivern. Moltes parcel·les resguarden la vostre intimitat gràcies a les terrasses naturals i a la vegetació.

El Càmping els Roures disposem de dos blocs de sanitaris amb calefacció, wc’s, dutxes, rentaplats, wc químic i banyera per bebés.

Fes la teva reserva amb nosaltres

Millor preu garantit, reservant directament aquí!

Vols saber que opinen de nosaltres?

Comparteix la teva experiència perquè puguem continuar millorant.

4,5/5

4,4/5

8,6/10