Fira internacional del Formatge a Camprodon

Els dies 1, 2 i 3 de novembre gaudirem de bon formatge a la Fira del Formatge que es celebra a la Plaça de la Vila de Camprodon.

El passat diumenge, 20 d’octubre, el ‘Sarró de cabra’ de Formatges Montbrú va ser reconegut com el millor formatge de cabra de pell florida del món al World Cheese Awards, el prestigiós certamen internacional del món del formatge, que se celebra a Bergamo, Itàlia.

Tindreu  l’oportunitat única de tastar aquest producte, així com molts més, a la quarta edició de la Fira del Formatge de Camprodon. L’esdeveniment suposarà un punt de trobada de l’univers del formatge, i oferirà un conjunt d’activitats lúdiques i culturals per a tota la família.


Un formatge genuí
Aquest va ser l’únic formatge català premiat a la categoria més alta del World Cheese Awards, i de la qual només formen part 84 formatges d’arreu del món. El ‘Sarró de Montbrú’ és un formatge suau, mantegós, amb un punt cítric que es fon a la boca, i d’un color blanc impecable. És un dels formatges més coneguts, i també reconeguts, de Montbrú, fet a mà i lligat amb drap, fet que li dona aquesta forma tan característica.

La Fira Internacional del Formatge de Camprodon es celebra coincidint amb altres fires de la Vall, com ara
el Mercat de la Trumfa de Vilallonga de Ter i la Fira del Playmobil a Camprodon també.

La Fira internacional del Formatge a Camprodon