a partir de 55 €

Reserva amb tranquilitat la teva estada amb l’assegurança de cancel·lació de CATALANA OCCIDENTE.

T’has posat malalt? has sufert un accident? t’han d’operar? estàs embarassada? No passa res… un any més, els nostres clients podran beneficiar-se de la tranquilitat de contractar una pòlissa de Cancel·lació amb la seva reserva (del grup CATALANA OCCIDENTE). * temps mínim d’antel·lació per la seva contractació: 1 mes de la data d’arribada.

Les quantitats a assegurar són tres:
– Reserva fins a un import màxim de 1.000 €, import 49 €.
– Reserva fins a un import màxim de 2.000 €, import 59 €.
– Reserva fins a un import màxim de 3.000 €, import 69 €.

Es tracta d’una assegurança que cobreix tant la cancel·lació com la interrupció de la mateixa per qualsevol dels motius previstos en el contracte de la pòlissa (feu clic a l’enllaç per llegir els detalls).

Reserveu amb tranquil·litat i si és necessari anul·lar la reserva per una de les causes justificades i estipulades en les clàusules del contracte, us retornarem els diners pagats per la reserva.

El client pot contractar-la un cop comenci a omplir el formulari de Reserva al sistema de reserves online. També és possible contractar-la durant el procés de reserva per telèfon/e-mail o com a màxim fins les 72 hrs posteriors al haver realitzat la reserva.

La quota pagada per a la contractació de l’assegurança no és retornable.
Quan un usuari contracti l’assegurança de cancel·lació de reserva de Catalana Occident, deixarà de tenir efecte, la política de cancel·lacions pròpia del càmping, ja que estarà coberta per la pòlissa contractada.