Condicions de reserva

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

CONTRACTE ALLOTJAMENTS – PARCEL·LES I MÒDULS:
La reserva és personal i intransferible. La reserva queda confirmada un cop rebuda la corresponent paga i senyal equivalent al 30% del cost total (75 € import mínim) o 50% en temporada alta. La resta de l’import es farà efectiu en el moment del check-in o via Check-in online. No acceptem bitllets de 500€. El càmping es reserva el dret de canviar l’allotjament o parcel·la.Si no hi ha avís del retard en la data d’arribada abans de les 22 h per escrit, la reserva quedarà anul·lada automàticament i el càmping podrà tornar a vendre l’allotjament o parcel·la. Els dies no ocupats hauran de ser abonats segons la tarifa contractada. No hi haurà reemborsament en cas de sortida anticipada. El càmping es reserva el dret de canviar la parcel·la o allojtament assignat. És obligatori tenir una assegurança com a mínim de Responsabilitat Civil (caravanes i mòduls).
El Càmping els Roures actualitza els continguts de la web amb la màxima rapidesa possible. Tot i així, pot contenir errors. Per això, les referències (imatges, preus i descripcions) dels productes i serveis ofertats són de caràcter orientatiu exclusivament i no tenen caràcter contractual ni vinculant.

FLEXIBILITAT EN LES RESERVES – NOTES GENERALS:

 • Totes les anul·lacions s’han de fer per escrit a [email protected], no seran vàlides anul·lacions per telèfon. Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran modificacions provinents del mateix correu electrònic amb el que es va fer la reserva o amb còpia a aquest.
 • Una reserva es considera confirmada quan s’ha efectuat el pagament corresponent. Tanmateix, el càmping es reserva el dret de cancel·lació i/o modificació de la reserva en un termini màxim de 48 hores des del moment de fer la reserva. En aquest cas, es compromet a avisar al client el més aviat possible i si aquest hagués pagat la bestreta de la reserva, se li abonaria de manera íntegra aquest import.
 • Qualsevol modificació d’una reserva,  s’haurà de fer amb un mínim de 15 dies d’antelació respecte el dia d’arribada.
 • En cas de no finalitzar l’estada reservada, no es retornarà l’import de les nits no estades.
 • En cas de NO PRESENTAT/NO SHOW després de les 22 h, la reserva serà cancel·lada si no hi ha avís previ i per escrit per part del client. En aquest cas, el Càmping es reserva el dret de revendre l’allotjament/parcel·la en qüestió.
 • Les devolucions es realitzaran, si escau, durant els 15 dies posteriors a la data de cancel·lació
 • La metereologia no és motiu de cancel·lació.

CANCEL·LACIONS ESTADES EN TEMPORADA BAIXA
(Les següents condicions són per a les reserves sense assegurança de cancel·lació):

 • Cancel·lació amb +15 dies de l’arribada – retornem l’import abonat (subjecte a 10 € de despeses de cancel·lació) o guardem el 100% (1any)
 • Cancel·lacions entre 15 i +7 dies de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal per a una altra estada (1any) o es fa la devolució del 50% de l’import abonat.
 • Cancel·lacions amb 7 o menys dies, no hi ha devolució de l’import abonat ni dret a guardar l’import per a futures estades.

CANCEL·LACIONS ESTADES EN TEMPORADA ALTA (ponts, festius, nadal, setmana santa i periodes de vacances escolars). (Les següents condicions són per a les reserves sense assegurança de cancel·lació):

 • Cancel·lació amb +30 dies abans de la data d’arribada, retornem de l’import abonat  (subjecte a 60€ despeses de cancel·lació) o guardem el 100% per venir més endavant (1any).
 • Cancel·lacions entre 30 i +15 dies abans de la data d’arribada, retornem el 50% de l’import abonat o guardem el 90% per venir més endavant (1 any).
 • Cancel·lacions amb 15 o menys dies de la data d’arribada no hi haurà devolució ni dret a guardar l’import per a futures estades.

CANVIS I MODIFICACIONS:

 • Qualsevol modificació d’una reserva,  s’haurà de fer amb un mínim de 15 dies d’antelació respecte el dia d’arribada.
 • Qualsevol modificació d’una reserva que comporti preus superiors, suposarà l’abonament de la diferència, i no es realitzaran abonaments ni compensacions en cas de preus inferiors al de la reserva inicial.
 • Qualsevol modificació comportarà el recàlcul de l’import de lliurament a compte.
 • En qualsevol cas i en el supòsit que el client canviï les dates d’una reserva, serà entès com una nova reserva i estarà subjecta a les condicions de cancel·lació.
 • En cas de força major, alguns serveis es poden veure afectats al llarg de la temporada. Els preus es mantindran independentment dels serveis ofertats.

FIANÇA per Bungalows i Apartaments:
A Càmping els Roures treballem dia a dia per per mantenir tots els nostres allotjaments en perfecte estat i per tal que totes les famílies gaudiu al màxim de la vostra estada.
La fiança és una eina per a garantir el bon estat dels allotjaments des del moment de la vostra arribada i fins a la sortida.
Com gestionem la fiança? cliqueu en aquest enllaç per veure tots els detalls.

HORARI INSTAL·LACIONS CAMPING
Les estades entre setmana s’aplica un desscompte ja que les instal·lacions estan tancades.
El Bar,Restaurant, Supermercat, Spa-Wellness… tanca entre setmana de diumenge tarda a divendres per la tarda. Els caps de setmana està tot obert (divendres tarda a diumenge tarda).
En temporada Alta com ponts, festius, S.Santa, Nadal… està tot obert, consultar calendari.

PISCINA EXTERIOR – Oberta des de Sant Joan i fins el dia 1 de setembre.

HORARIS D’ENTRADA I SORTIDA – REGISTRE A RECEPCIÓ:
HORA D’ENTRADA A L’ALLOTJAMENT: a partir de les 16 hrs.
HORA DE SORTIDA DE L’ALLOTJAMENT: abans de les 12m. La sortida serà a les 11AM en dates de temporada alta, com estiu, setmana santa i periodes de vacances escolar.
Consultar el calendari amb recepció.
Consultar altres opcions amb recepció.

OCUPACIÓ: En cap cas és podrà superar la capacitat dels nostres allotjaments. La ocupació també va lligada amb la tarifa i segons les persones allotjades es fa efectiva la tarifa corresponent. Els nens a partir de 3 anys complits (edat durant l’estada) pagaran el corresponent suplement com a persona extra encara que comparteixin llit.

PETICIONS / PREFERÈNCIES D’ALLOTJAMENTS: El número d’allotjament és assignat per Recepció segons disponibilitat i organització interna. No es pot reservar un número d’allotjament determinat. Si té alguna preferència pot comunicar-la per escrit al Departament de Reserves en el moment de fer la seva reserva, i se li tindrà en compte la seva petició. No podrem ni garantir ni confirmar cap petició, però intentarem complaure en la mesura que sigui possible.

EQUIPAMENT: (bungalows, apartaments i habitacions):

 • Roba de llit inclosa a tots els nostres allotjaments.
 • Per cortesia del càmping trobareu a l’allotjament un kit de neteja amb fregall, sabó, baieta i bossa d’escombraries i 1 pastilla pel rentaplats. També hi ha escombra i recollidor, fregona i cubell. Al bany trobareu 2 rotlles de paper de vàter de cortesia.
 • Les tovalloles no estan incloses, però es poden llogar (per una millor organització, demanar amb antel·lació).
 • Tots els allotjaments* estan totalment equipats amb estris de cuina, rentavaixelles, nevera, cafetera Nespresso, microones, torradora, TV, secador (demanar a recepció), calefacció individual, barbacoa, pàrquing pel cotxe i taula i bancs/cadires exteriors.
 • El Gran Bungalow Natura de 3 habitacions disposa de 2 places d’aparcament per 2 cotxes.
 • Bungalows Natura per 2p, no disposa de rentavaixelles i va equipat amb cafetera italiana.
 • Bungalows Natura per 2p., Apartaments i habitacions dobles i triples no disposen de pàrquing pel cotxe dins el recinte del càmping.

CANVIS DE ROBA  ALLOTJAMENTS
Es fa un canvi de llençols, 1 vegada per setmana, en aquells allotjaments amb estades iguals o superiors a 8 nits. Canvi de llençols a requeriment del client, tindrà un cost de 15 €/llit. A les habitacions dobles i triples es fa repàs diari.

SPA-WELLNESS:
Del 5 de setembre al 22 de juny, obert els caps de setmana (dissabte tarda i diumenge matí). Obert cada dia per la tarda del 24 de juny al 1 de setembre.
Cal reservar l’hora a recepció. Cal portar banyador i sabatilles (gorro opcional).

SERVEI DE MASSATGES: Contactar directament al Tel.627.064.317 per agendar un servei amb la massatgista (Carolina Burgos). Qualsevol servei de massatge s’ha de cancel·lar amb +24h d’antel·lació al dia del servei per no perdre l’import abonat a compte.

ANIMALS DE COMPANYIA:
És obligatori avisar a la recepció del càmping en cas que es portin animals de companyia, per confirmar que és acceptat al allotjament reservat i evitar malentesos. En cas contrari, l’establiment podrà cancel·lar la reserva i no permetre l’accès a l’allotjament.
No s’admeten animals de companyia ni als apartaments, habitacions i només en alguns bungalows.
Sempre comporta suplement. No s’admeten gossos de les races denominades perilloses ni els seus encreuaments. Només s’admeten gossos de mida petita i mitjana (màxim 25kg). No tots els allotjaments accepten animal de companyia, consultar en cas de dubte. El client queda subjecte a la normativa de règim intern i és fa responsable de complir les normes de convivència. En cas d’algun perjudici que afecti l’allotjament (neteja, desperfecte, etc.) o altres, el client ho haurà d’abonar. Cal tenir-los sempre lligats i controlats en tot moment. No es poden deixar sols, sense vigilància a l’allotjament i/o parcel·la. Han d’estar degudament identificats i hauran de tenir l’assegurança de responsabilitat civil i el certificat sanitari que cal presentar en el moment del check-in.
És obligatori passejar els animals de companyia fora del recinte del càmping, i per tal qye facin les seves necessitats i recollir-les.
Queda prohibida la seva entrada als parcs infantils, a les instal·lacions cobertes i degudament senyalitzades.

MANTENIMENT I INSTAL·LACIONS: La direcció del càmping es reserva el dret de procedir al tancament d’instal·lacions per tasques de manteniment, així com a modificar horaris d’activitats en cas de necessitat del servei. A conseqüència de la situació actual, és possible que durant la re-obertura dels serveis del càmping i en mesos posteriors, ens veiem en l’obligació de tancar les instal·lacions per fer tasques de manteniment, desinfecció i/o control d’aforament. En cap cas aquestes mesures suposaran un canvi a la política de preus. Durant la seva estada és possible que ens veiem obligats a realitzar protocols de tractaments fitosanitaris. En aquest cas els clients seran informats de les mesures que es prendran i s’intentarà que provoquin el mínim de molèsties als nostres clients.

PAGAMENT 100% SEGUR: El TPV Virtual implementa SSL en totes les comunicacions que impedeixen la intercepció de la informació per tercers. Per tant, la confidencialitat està assegurada en totes les comunicacions que s’estableixin durant la transacció.

XEC-REGAL: Els xec-regals són bescanviables en temporada baixa (consultar calendari). Són bescanviables segons la disponibilitat de l’establiment. Tenen una validesa de 12 mesos des del dia de la compra. Si passats els 12 mesos no s’ha bescanviat el xec-regal, aquest es perd. El Xec-regal no és reemborsable. El xec-regal dona dret a un canvi de dates per causa major i amb justificant mèdic.