Condicions Generals

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

Al efectuar una reserva, s’accepten les següents condicions de contractació:

CONTRACTE ALLOTJAMENTS:
La reserva és personal i intransferible.
La reserva queda confirmada un cop rebuda la corresponent paga i senyal equivalent al 30% del cost total (75 € import mínim) o 50% en temporada alta. La resta de l’import es farà efectiu en el moment del check-in o via Check-in online. No acceptem bitllets ni de 500 € ni 200 €. El càmping es reserva el dret de canviar l’allotjament.
Si no hi ha avís del retard en la data d’arribada abans de les 22 h per escrit, la reserva quedarà anul·lada automàticament. Els dies no ocupats hauran de ser pagats segons la tarifa contractada. No hi haurà reemborsament en cas de sortida anticipada.
El Càmping els Roures actualitza els continguts de la web amb la màxima rapidesa possible. Tot i així, pot contenir errors. Per això que les referències (imatges, preus i descripcions) dels productes i serveis ofertats són de caràcter orientatiu exclusivament i no tenen caràcter contractual ni vinculant.

CONTRACTE PARCEL·LES I MÒDULS:
El càmping es reserva el dret de canviar la parcel·la assignada.
És obligatori tenir una assegurança com a mínim de Responsabilitat Civil (caravanes i mòduls).
En estades mensuals, si es disposa de gas, és obligatori presentar a l’arribar una còpia del Certificat de Revisió Periòdica i de la pòlissa. Les sortides anticipades (abans data prevista de sortida) s’han de comunicar per escrit i com a mínim amb 30 dies d’antel·lació, en cas contrari, s’haurà d’abonar la mensualitat contractada.

HORARIS D’ENTRADA I SORTIDA – REGISTRE A RECEPCIÓ.
Al arribar és necessari aparcar el vehicle a fora de l’establiment (no estacionar mai el vehícle en front les barreres d’entrada i sortida ni obstaculitzant a la resta d’usuaris) i 1 sol membre de la unitat familiar, presentar-se a recepció amb els DNI’s de tots els assistents (no és necessari pels menors de 14 anys). Si han realitzat el Express Check-in, dirigir-se igualment 1 sola persona a recepció per anunciar la seva arribada i fer entrega de la clau de l’allotjament.

L’hora d’entrada és a partir de les 16h (13h parcel·les). Les arribades posteriors a les 21 hrs, hauran de realitzar la inscripció anticipada mitjançant el Express Check-in (via e-mail).
L’hora de sortida és a les 11AM (màxim). Podran seguir fent us de les nostres instal·lacions fins les 16 hrs màxim, però hauran de deixar el cotxe fora del recinte.
El dia de la seva arribada, l’allotjament estarà disponible a partir de les 4 de la tarda. És necessari avisar amb antel·lació si desitgen arribar abans. Podran utilitzar les nostres instal·lacions i serveis durant l’espera (excepte la piscina). Però li comuniquem que les neteges es fan segons organització interna i no segons l’ordre d’arribada dels clients.
Es pot contractar tant opció de early check-in com late check out (comporta suplement i prèvia confirmació per part de recepció).

OCUPACIÓ
En cap cas és podrà superar la capacitat dels nostres allotjaments.
La ocupació també va lligada amb la tarifa i segons les persones allotjades es fa efectiva la tarifa corresponent. Els nens a partir de 3 anys complits (edat durant l’estada) pagaran el corresponent suplement com a persona extra encara que comparteixin llit.

PETICIONS / PREFERÈNCIES D’ALLOTJAMENTS:
El número d’allotjament és assignat per Recepció segons disponibilitat i organització interna. No es pot reservar un número d’allotjament determinat. Si té alguna preferència pot comunicar-la per escrit al Departament de Reserves en el moment de fer la seva reserva, i se li tindrà en compte la seva petició. No podrem ni garantir ni confirmar cap petició, però intentarem complaure en la mesura que sigui possible..

FIANÇA:
En el moment de l’entrada es podrà requerir una fiança de 100 € com a garantia davant els possibles danys i desperfectes a l’allotjament. El dia de sortida es retornarà l’import sempre que l’allotjament estigui en condicions i sense desperfectes. La corresponent devolució de la garantia es realitzarà entre 2 i 7 dies naturals posteriors a la data de sortida.

EQUIPAMENT: (bungalows, apartaments i habitacions)
Roba de llit inclosa a tots els allotjaments.
Les tovalloles es poden llogar (per una millor organització, demanar a recepció amb antelació)
Tots els allotjaments* estan totalment equipats amb estris de cuina, rentavaixelles, nevera, cafetera Nespresso, microones, torradora, TV,  minipimer (demanar a recepció), calefacció individual, barbacoa, pàrquing pel cotxe i taula i bancs/cadires exteriors.
*El Gran Bungalow Natura disposa de 2 places d’aparcament pel cotxe.
*Bungalows Natura 2p, no disposa de rentavaixelles i va equipat amb cafetera italiana.
*Bungalows Natura 2p., Apartaments i habitacions no disposen de pàrquing pel cotxe dins el recinte.

CANVIS DE ROBA ALLOTJAMENTS:
Es fa un canvi de llençols, 1 vegada per setmana, en allotjaments en estades iguals o superiors a 8 nits.
L’allotjament s’haurà de deixar en les mateixes condicions en el què s’ha trobat.

SPA-WELLNESS:
Degut a les mesures preventives del covid19, el SPA romandrà tancat fins a nou avís.
El servei de massatges està 100% operatiu amb la nostra massatgista. Contacteu directament al Tel.627.064.317.

ANIMALS DE COMPANYIA:
No s’admeten animals de companyia ni als apartaments,  habitacions ni en alguns bungalows. Sempre comporta suplement. No acceptem gossos considerats PP (potencialment perillosos) segons la legislació vigent. En els bungalows s’admet fins a un animal domèstic. El client queda subjecte a la normativa de règim intern i és fa responsable de complir les normes de convivència. En cas d’algun perjudici que afecti l’allotjament (neteja, desperfecte, etc.) o altres, el client ho haurà d’abonar. Cal tenir-los lligats i controlats en tot moment. No es poden deixar sense vigilància a l’allotjament i/o parcel·la. Han d’estar degudament identificats i hauran de tenir l’assegurança de responsabilitat civil i el certificat sanitari. És obligatori portar els animals de companyia fora del recinte per fer les seves necessitats i recollir-les.
Queda prohibida la seva entrada als parcs infantils, a les instal·lacions cobertes i degudament senyalitzades.

MANTENIMENT I INSTAL·LACIONS
La direcció del càmping es reserva el dret de procedir al tancament d’instal·lacions per tasques de manteniment, així com a modificar horaris d’activitats en cas de necessitat del servei. A conseqüència de la situació actual, és possible que durant la re-obertura del càmping i en mesos posteriors, ens veiem en l’obligació de tancar les instal·lacions per fer tasques de manteniment, desinfecció i/o control d’aforament. En cap cas aquestes mesures suposaran un canvi a la política de preus. Durant la seva estada és possible que el càmping es vegi obligat a realitzar protocols de tractaments fitosanitaris. En aquest cas els clients seran informats de les mesures que es prendran i s’intentarà que provoquin el mínim de molèsties als nostres clients.

XEC-REGAL:
Els xec-regals són bescanviables en temporada baixa (consultar calendari). Són bescanviables segons la disponibilitat de l’establiment. Tenen una validesa de 6 mesos des del dia de la compra. Si passats els 6 mesos no s’ha bescanviat el xec-regal, aquest es perd. El Xec-regal no és reemborsable.

FLEXIBILITAT EN LES RESERVES – Política de cancel·lacions:
CANCEL·LACIONS GENERALS (sense assegurança de Cancel·lació – Catalana Occident):
Anul·lació amb més de 15 dies de la seva arribada, el seu dipòsit li serà retornat (subjecte a 10 € de despeses de cancel·lació).
Anul·lacions entre 15 dies i més de 7 dies abans de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal per a una altra estada (1 any*).
Amb justificant mèdic per covid-19, si es cancel·la amb 7 o menys dies i fins a 24 hores abans de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal.
Anul·lacions posteriors no hi haurà devolució. En cas de confinament obligatori decretat pel govern, oferim 2 opcions: guardem la paga i senyal per venir més endavant (1any*) o es retorna la paga i senyal (subjecte a 10 €/allotjament per cancel·lació).*Excepte en dates de setmana santa, juliol i agost.
CANCEL·LACIONS per estades JULIOL i AGOST:
Retornem la paga i senyal si cancel·les amb més de 15 dies a la data d’arribada (subjecte a 50€ despeses de cancel·lació) o també t’ho guardem per venir més endavant (1 any*). Cancel·lacions amb 15 o menys dies no hi haurà devolució. Amb justificant mèdic (per covid-19), si es cancel·la amb 7 o menys dies i fins a 24 hores abans de l’arribada, es guarda el 100% per venir més endavant (1any*).En cas de confinament obligatori decretat pel govern, oferim 2 opcions: guardem la paga i senyal per venir més endavant (1any*) o es retorna la paga i senyal (subjecte a 10 €/allotjament per cancel·lació).*Excepte en dates de agost 2022.

En qualsevol cas, totes les anul·lacions s’han de fer per escrit a reserves@elsroures.com, no seran vàlides anul·lacions per telèfon. En cas de NO PRESENTAT/NO SHOW després de les 22 h, la reserva serà cancel·lada si no hi ha avís previ i per escrit per part del client. En aquest cas, el Càmping es reserva el dret de revendre l’allotjament/parcel·la en qüestió. En cas de deixar l’allotjament/parcel·la abans de la data prevista, no hi haurà devolució. Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran modificacions provinents del mateix correu electrònic amb el que es va fer la reserva o amb còpia a aquest.

2. RESUM COBERTURES DE LA PÒLISSA ASSEGURANÇA TEMPORAL DE DESPESES DE CANCEL·LACIÓ DE RESERVES:
Quan un usuari contracti l’assegurança de cancel·lació de Catalana Occident, deixarà de tenir efecte, la política de cancel·lacions pròpia del càmping, i es regirà exclusivament pels supòsits inclosos a dita pòlissa de cancel·lació.
Veure en aquest enllaç el document “Pòlissa d’Assegurances per Cancel·lació de Reserves”.