Condicions Generals

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

Al efectuar una reserva, s’accepten les següents condicions de contractació:

CONTRACTE ALLOTJAMENTS:
La reserva és personal i intransferible.
La reserva queda confirmada un cop rebuda la corresponent paga i senyal equivalent al 30% del cost total (75 € import mínim) o 50% en temporada alta. La resta de l’import es farà efectiu en el moment del check-in o via Check-in online.
El càmping es reserva el dret de canviar l’allotjament i oferir-ne un altre equivalent.
Si no hi ha avís del retard en la data d’arribada abans de les 22 h per escrit, la reserva quedarà anul·lada automàticament.
Si l’allotjament reservat no s’ocupa el dia d’arribada o com a màxim al dia següent abans de les 12 hrs, la reserva quedarà anulada automàticament, a menys que ens hagin comunict per escrit el retras. Els dies no ocupats hauran de ser pagats segons les tarifes vigents. No hi haurà reemborsament en cas de retras en el dia d’arribada o sortida anticipada.
El Càmping els Roures actualitza els continguts de la web amb la màxima rapidesa possible. Tot i així,
pot contenir errors. Per això que les referències (imatges, preus i descripcions) dels productes i serveis ofertats
són de caràcter orientatiu exclusivament i no tenen carácter contractual ni vinculant.

CONTRACTE PARCEL·LES I MÒDULS:
El càmping es reserva el dret de canviar la parcel·la assignada.
És obligatori tenir una assegurança com a mínim de Responsabilitat Civil (caravanes i mòduls). En estades per mesos i fixes, si es disposa de gas, és obligatori presentar a l’arribar una còpia del Certificat de Revisió Periòdica i de la pòlissa.

HORARIS D’ENTRADA I SORTIDA – REGISTRE A RECEPCIÓ
Al arribar és necessari aparcar el vehicle a fora de l’establiment (no estacionar mai el vehícle en front les barreres d’entrada i sortida ni obstaculitzant a la resta d’usuaris) i 1 sol membre de la unitat familiar, presentar-se a recepció amb els DNI’s de tots els assistents (no és necessari pels menors de 14 anys). Si han realitzat el Express Check-in, dirigir-se igualment 1 sola persona a recepció per anunciar la seva arribada i fer entrega de la clau de l’allotjament.

L’hora d’entrada és a partir de les 16h (13h parcel·les). Les arribades posteriors a les 21 hrs, hauran de realitzar la inscripció anticipada mitjançant el Express Check-in (via e-mail).
L’hora de sortida és a les 11AM (màxim). Podran seguir fent us de les nostres instal·lacions fins les 16 hrs màxim, però hauran de deixar el cotxe fora del recinte.
El dia de la seva arribada, l’allotjament estarà disponible a partir de les 4 de la tarda. És necessari avisar amb antel·lació si desitgen arribar abans. Podran utilitzar les nostres instal·lacions i serveis durant l’espera (excepte la piscina). Però li comuniquem que les neteges es fan segons organització interna i no segons l’ordre d’arribada dels clients.
Es pot contractar tant opció de early check-in com late check out (comporta suplement i prèvia confirmació per part de recepció).

OCUPACIÓ
En cap cas és podrà superar la capacitat dels nostres allotjaments.
La ocupació també va lligada amb la tarifa i segons les persones allotjades es fa efectiva la tarifa corresponent. Els nens a partir de 3 anys complits (edat durant l’estada) pagaran el corresponent suplement com a persona extra  encara que comparteixin llit.

PETICIONS / PREFERÈNCIES D’ALLOTJAMENTS:
El número d’allotjament és assignat pel Departament de Recepció segons disponibilitat i organització
interna. No es pot reservar un número d’allotjament determinat. Si té alguna preferència pot comunicar-la per escrit al Departament de Reserves en el moment de fer la seva reserva, i se li tindrà en compte la seva petició. No podrem ni garantir ni confirmar cap petició, però no tingui cap dubte que intentarem complaure-li en la mesura que sigui possible..

FIANÇA:
En el moment de l’entrada es podrà requerir una fiança de 100 € com a garantia davant els possibles danys i desperfectes a l’allotjament. El dia de sortida es retornarà l’import sempre que l’allotjament estigui en condicions i sense desperfectes. La corresponent devolució de la garantia es realitzarà entre 2 i 7 dies naturals posteriors a la data de sortida.

EQUIPAMENT: (bungalows, apartaments i habitacions)
Roba de llit inclosa a tots els allotjaments.
Les tovalloles es poden llogar (per una millor organització, demanar a recepció amb antelació)
Tots els allotjaments* estan totalment equipats amb estris de cuina, rentavaixelles, nevera, cafetera Nespresso, microones, torradora, TV,  minipimer (demanar a recepció), calefacció individual, barbacoa, pàrquing pel cotxe i taula i bancs/cadires exteriors.
*El Gran Bungalow Natura disposa de 2 places d’aparcament pel cotxe.
*Bungalows Natura 2p, no disposa de rentavaixelles i va equipat amb cafetera italiana.
*Bungalows Natura 2p., Apartaments i habitacions no disposen de pàrquing pel cotxe dins el recinte.

CANVIS DE ROBA ALLOTJAMENTS:
Es fa un canvi de llençols, 1 vegada per setmana, en allotjaments en estades iguals o superiors a 8 nits.
L’allotjament s’haurà de deixar en les mateixes condicions en el què s’ha trobat.

SPA-WELLNESS:
Degut a les mesures preventives del covid19, el SPA romandrà tancat fins a nou avís.
El servei de massatges està 100% operatiu amb la nostra massatgista. 

ANIMALS DE COMPANYIA:
No s’admeten animals de companyia ni als apartaments,  habitacions ni en alguns bungalows. Sempre comporta suplement. No acceptem gossos considerats PP (potencialment perillosos) segons la legislació vigent. En els bungalows s’admet fins a un animal domèstic. El client queda subjecte a la normativa de règim intern i és fa responsable de complir les normes de convivència. En cas d’algun perjudici que afecti l’allotjament (neteja, desperfecte, etc.) o altres, el client ho haurà d’abonar. Cal tenir-los lligats i controlats en tot moment. No es poden deixar sense vigilància a l’allotjament i/o parcel·la. Han d’estar degudament identificats i hauran de tenir l’assegurança de responsabilitat civil i el certificat sanitari. És obligatori portar els animals de companyia fora del recinte per fer les seves necessitats i recollir-les.
Queda prohibida la seva entrada als parcs infantils, a les instal·lacions cobertes i degudament senyalitzades.

MANTENIMENT I INSTAL·LACIONS
La direcció del càmping es reserva el dret de procedir al tancament d’instal·lacions per tasques de manteniment, així com a modificar horaris d’activitats en cas de necessitat del servei. A conseqüència de la situació actual, és possible que durant la re-obertura del càmping i en mesos posteriors, ens veiem en l’obligació de tancar les instal·lacions per fer tasques de manteniment, desinfecció i/o control d’aforament. En cap cas aquestes mesures suposaran un canvi a la política de preus. Durant la seva estada és possible que el càmping es vegi obligat a realitzar protocols de tractaments fitosanitaris. En aquest cas els clients seran informats de les mesures que es prendran i s’intentarà que provoquin el mínim de molèsties als nostres clients.

XEC-REGAL:
Els xec-regals són bescanviables en temporada baixa (consultar calendari). Són bescanviables segons la disponibilitat de l’establiment. Tenen una validesa de 6 mesos des del dia de la compra. Si passats els 6 mesos no s’ha bescanviat el xec-regal, aquest es perd. El Xec-regal no és reemborsable.

CANCEL·LACIONS GENERALS* (sense assegurança de Cancel·lació – Catalana Occident):
Si l’anul·lació es produeix abans de 30 dies de la seva arribada, el 95 % del seu dipòsit li serà retornat.
Si l’anul·lació es produeix amb 30 dies o menys i més de 7 dies del dia d’arribada, el 50 % del seu dipòsit li serà retornat.
Si l’anul·lació es produeix amb 7 o menys dies de l’arribada, no hi haurà devolució.
Estades Juliol i Agost:
Si l’anul·lació es produeix amb més de 60 dies de la seva arribada, el 95% del seu dipòsit li serà retornat.
Si l’anul·lació es produeix amb amb 60 dies o menys i més de 30 dies de la seva arribada, el 50% del seu dipòsit li serà retornat.
Si l’anul·lació es produeix amb 30 dies o menys de la seva arribada, no hi haurà devolució.
En el cas que el client canviï les dates d’una reserva, serà entès com una nova reserva i estarà també subjecte a les condicions de cancel·lació.

En qualsevol cas, totes les anul·lacions s’han de fer per escrit a reserves@elsroures.com, no seran vàlides anul·lacions per telèfon. En cas de NO PRESENTAT/NO SHOW després de les 22 h, la reserva serà cancel·lada si no hi ha avís previ i per escrit per part del client. En aquest cas, el Càmping es reserva el dret de revendre l’allotjament/parcel·la en qüestió. En cas de deixar l’allotjament/parcel·la abans de la data prevista, no hi haurà devolució. Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran modificacions provinents del mateix correu electrònic en el que es va fer la reserva o amb còpia a aquest.

2. RESUM COBERTURES DE LA PÒLISSA ASSEGURANÇA TEMPORAL DE DESPESES DE CANCEL·LACIÓ DE RESERVES:
Quan un usuari contracti l’assegurança de cancel·lació de Catalana Occident, deixarà de tenir efecte, la política de cancel·lacions pròpia del càmping, i es regirà exclusivament pels supòsits inclosos a dita pòlissa de cancel·lació.
Veure en aquest enllaç el document “Pòlissa d’Assegurances per Cancel·lació de Reserves”.