Condicions de reserva

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

CONTRACTE ALLOTJAMENTS – PARCEL·LES I MÒDULS

La reserva és personal i intransferible. La reserva queda confirmada un cop rebuda la corresponent paga i senyal equivalent al 30% del cost total (75 € import mínim) o 50% en temporada alta. La resta de l’import es farà efectiu en el moment del check-in o via Check-in online. No acceptem bitllets de 500€. El càmping es reserva el dret de canviar l’allotjament. Si no hi ha avís del retard en la data d’arribada abans de les 22 h per escrit, la reserva quedarà anul·lada automàticament. Els dies no ocupats hauran de ser pagats segons la tarifa contractada. No hi haurà reemborsament en cas de sortida anticipada. El càmping es reserva el dret de canviar la parcel·la assignada. És obligatori tenir una assegurança com a mínim de Responsabilitat Civil (caravanes i mòduls).

En estades mensuals i anuals (parcel·les i mòduls), si es disposa de gas, és obligatori presentar a l’arribar una còpia del Certificat de Revisió Periòdica i de la pòlissa. Les sortides anticipades (abans data prevista de sortida) s’han de comunicar per escrit i com a mínim amb 30 dies d’antel·lació a la data de sortida, en cas contrari, s’haurà d’abonar la mensualitat contractada.

El Càmping els Roures actualitza els continguts de la web amb la màxima rapidesa possible. Tot i així, pot contenir errors. Per això, les referències (imatges, preus i descripcions) dels productes i serveis ofertats són de caràcter orientatiu exclusivament i no tenen caràcter contractual ni vinculant.

FLEXIBILITAT EN LES RESERVES – Política de cancel·lacions: Totes les anul·lacions s’han de fer per escrit a [email protected], no seran vàlides anul·lacions per telèfon. Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran modificacions provinents del mateix correu electrònic amb el que es va fer la reserva o amb còpia a aquest.

Una reserva es considera confirmada quan s’ha efectuat el pagament corresponent. Tanmateix, el càmping es reserva el dret de cancel·lació i/o modificació de la reserva en un termini màxim de 48 hores des del moment de fer la reserva. En aquest cas, es compromet a avisar al client el més aviat possible i si aquest hagués pagat la bestreta de la reserva, se li abonaria de manera íntegra aquest import.

CANCEL·LACIONS GENERALS (sense assegurança de Cancel·lació – Catalana Occident (veure part inferior document)):

 • Cancel·lació amb +15 dies de l’arribada – retornem l’import abonat a compte (subjecte a 10 € de despeses de cancel·lació) o guardem el 100% (1any)
 • Cancel·lacions entre 15 i +7 dies de l’arribada, devolució del 50% o es guarda el 100% de l’import abonat per a una altra estada (1any).
 • Cancel·lacions amb 7 o menys dies, no hi ha devolució.

CANCEL·LACIONS ESTADES TEMPORADA ALTA (ponts, festius, nadal, setmana santa, vacances escolars, etc…)(sense assegurança de Cancel·lació – Catalana Occident (veure part inferior document))

 • Cancel·lació amb +30 dies de la data d’arribada, retornem l’import abonat (subjecte a 60€ despeses de cancel·lació) o guardem el 100% per venir més endavant (1 mesos).
 • Cancel·lacions entre 30 i +15 dies la data d’arribada, retornem el 50% de l’import abonat o guardem el 90% per venir més endavant (1 any).
 • Cancel·lacions amb 15 o menys dies no hi haurà devolució.

Cancel·lacions per COVID (confinament perimetral, cas positiu o contacte amb un positiu…) es retorna el 95% de l’import abonat o es guarda el 100% durant 1 any per a una futura estada avisant amb +48 h abans de l’arribada (prèvia presentació de l’informe mèdic). Avisos posteriors pèrdua del 100%. En temporada alta, avisant amb 72h o menys hores, pèrdua del 100%.

Les cancel·lacions es gestionaran exclusivament per escrit i amb el titular de la reserva. El càmping enviarà sempre un correu electrònic confirmant la cancel·lació de la reserva i notificant al client el procés de devolució de l’import a compte (si escau), d’acord amb la política de cancel·lació. Les devolucions s’efectuaran via transferència bancària, si escau, i a finals del mes següent a la data de cancel·lació.

CANVIS I MODIFICACIONS:
Qualsevol modificació d’una reserva que comporti preus superiors, suposarà l’abonament de la diferència, i no es realitzaran abonaments ni compensacions en cas de preus inferiors al de la reserva inicial • Qualsevol modificació comportarà el recàlcul de l’import de lliurament a compte. • En qualsevol cas i en el supòsit que el client canviï les dates d’una reserva, serà entès com una nova reserva i estarà subjecta a les condicions de cancel·lació.

Degut a la incertesa de la situació, alguns serveis es poden veure afectats al llarg de la temporada. Els preus es mantindran independentment dels serveis ofertats.

En cas de NO PRESENTAT/NO SHOW després de les 22 h, la reserva serà cancel·lada si no hi ha avís previ i per escrit per part del client. En aquest cas, el Càmping es reserva el dret de revendre l’allotjament/parcel·la en qüestió. En cas de deixar l’allotjament o parcel·la abans de la data prevista, no hi haurà devolució. Les devolucions es realitzaran, si escau, durant els 15 dies posteriors a la data de cancel·lació.

HORARIS D’ENTRADA I SORTIDA – REGISTRE A RECEPCIÓ:
HORA D’ENTRADA A L’ALLOTJAMENT: a partir de les 16 hores.
HORA DE SORTIDA DE L’ALLOTJAMENT: abans de les 12 hores. (a les 11 hrs a Setmana Santa, del 15 de Juliol al 31 d’Agost i vacances de Nadal). Consultar altres opcions amb recepció.

OCUPACIÓ: En cap cas és podrà superar la capacitat dels nostres allotjaments. La ocupació també va lligada amb la tarifa i segons les persones allotjades es fa efectiva la tarifa corresponent. Els nens a partir de 3 anys complits (edat durant l’estada) pagaran el corresponent suplement com a persona extra encara que comparteixin llit.

PETICIONS / PREFERÈNCIES D’ALLOTJAMENTS: El número d’allotjament és assignat per Recepció segons disponibilitat i organització interna. No es pot reservar un número d’allotjament determinat. Si té alguna preferència pot comunicar-la per escrit al Departament de Reserves en el moment de fer la seva reserva, i se li tindrà en compte la seva petició. No podrem ni garantir ni confirmar cap petició, però intentarem complaure en la mesura que sigui possible.

FIANÇA: Durant el check-in o check-in online es podrà requerir una fiança de 100 € com a garantia davant els possibles danys i desperfectes a l’allotjament. La corresponent devolució de la garantia es realitzarà via transferència bancaria entre 2 i 7 dies naturals posteriors a la data de sortida sempre i quan l’allojtament es trobi en condicions de neteja i sense desperfectes. En cas contrari, es carregarà l’import que correspongui.

EQUIPAMENT: (bungalows, apartaments i habitacions):
Roba de llit inclosa a tots els allotjaments.
Les tovalloles no estan incloses, però es poden llogar (per una millor organització, demanar amb antel·lació).
Tots els allotjaments* estan totalment equipats amb estris de cuina, rentavaixelles, Kit de neteja de benvinguda, nevera, cafetera Nespresso, microones, torradora, TV, secador de cabell (demanar a recepció), calefacció individual, barbacoa, pàrquing pel cotxe i taula i bancs/cadires exteriors.
*El Gran Bungalow Natura de 3 habitacions disposa de 2 places d’aparcament per 2 cotxes.
*Bungalows Natura per 2p, no disposa de rentavaixelles i va equipat amb cafetera italiana.
*Bungalows Natura per 2p., Apartaments i habitacions no disposen de pàrquing pel cotxe dins el recinte.

CANVIS DE ROBA ALLOTJAMENTS: Es fa un canvi de llençols, 1 vegada per setmana, en allotjaments amb estades iguals o superiors a 8 nits. Canvi de llençols a requeriment del client, tindrà un cost de 10 €/llit. A les habitacions dobles i triples es fa repàs diari.

SPA-WELLNESS: Els nostres clients allotjats poden accedir al SPA del Càmping. Cal portar banyador, sabatilles i reservar hora a recepció, el mateix dia de l’arribada o amb antelació (7.5 €/persona a partir de 3 anys).

SERVEI DE MASSATGES: servei 100% operatiu. Contacteu directament al Tel.627.064.317 per agendar un servei amb la massatgista (Carolina Burgos).

ANIMALS DE COMPANYIA: No s’admeten animals de companyia ni als apartaments, habitacions ni en alguns bungalows. Sempre comporta suplement. No s’admeten gossos de les races denominades perilloses ni els seus encreuaments. Només s’admeten gossos de mida petita i mitjana (màxim 25kg). No tots els allotjaments accepten animal de companyia, consultar. El client queda subjecte a la normativa de règim intern i és fa responsable de complir les normes de convivència. En cas d’algun perjudici que afecti l’allotjament (neteja, desperfecte, etc.) o altres, el client ho haurà d’abonar.

 • És obligatori passejar els gossos fora del recinte del càmping per tal q facin les seves necessitats i recollir-les.
 • Queda prohibida la seva entrada als parcs infantils, a les instal·lacions cobertes i degudament senyalitzades.
 • Cal tenir-los sempre lligats i controlats en tot moment.
 • No es poden deixar sols, sense vigilància a l’allotjament i/o parcel·la.
 • Han d’estar degudament identificats i hauran de tenir l’assegurança de responsabilitat civil i el certificat sanitari.

MANTENIMENT I INSTAL·LACIONS: La direcció del càmping es reserva el dret de procedir al tancament d’instal·lacions per tasques de manteniment, així com a modificar horaris d’activitats en cas de necessitat del servei. A conseqüència de la situació actual, és possible que durant la re-obertura dels serveis del càmping i en mesos posteriors, ens veiem en l’obligació de tancar les instal·lacions per fer tasques de manteniment, desinfecció i/o control d’aforament. En cap cas aquestes mesures suposaran un canvi a la política de preus. Durant la seva estada és possible que ens veiem obligats a realitzar protocols de tractaments fitosanitaris. En aquest cas els clients seran informats de les mesures que es prendran i s’intentarà que provoquin el mínim de molèsties als nostres clients.

PAGAMENT 100% SEGUR
El TPV Virtual implementa SSL en totes les comunicacions que impedeixen la intercepció de la informació per tercers. Per tant, la confidencialitat està assegurada en totes les comunicacions que s’estableixin durant la transacció.

XEC-REGAL: Els xec-regals són bescanviables en temporada baixa (consultar calendari). Són bescanviables segons la disponibilitat de l’establiment. Tenen una validesa de 6 mesos des del dia de la compra. Si passats els 6 mesos no s’ha bescanviat el xec-regal, aquest es perd. El Xec-regal no és reemborsable.

RESUM COBERTURES DE LA PÒLISSA ASSEGURANÇA TEMPORAL DE DESPESES DE CANCEL·LACIÓ DE RESERVES: Quan un usuari contracti l’assegurança de cancel·lació de Catalana Occident, deixarà de tenir efecte, la política de cancel·lacions pròpia del càmping, i es regirà exclusivament pels supòsits inclosos a dita pòlissa de cancel·lació. Veure en aquest enllaç el document “Pòlissa d’Assegurances per Cancel·lació de Reserves”.