Sant Joan de les Abadesses

La vila de Sant Joan de les Abadesses és de visita obligada quan ets a prop de la zona. El poble ocupa el centre d’una vall pre-pirinenca, travessada pel riu Ter de llevant a ponent i encerclada per muntanyes altes.

Entre d’altres, es poden visitar els monuments més importants del romànic català com el Monestir de St. Joan de les Abadesses i el Palau de l’Abadia amb el seu encisador claustre de l’antiga residència dels abats, que acull també el Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau, que et permet conèixer aquest símbol mític de Catalunya.

Visita 100% recomenable ideal per anar amb la familia. Just devant de l’oficina de turisme, hi ha un petit parc infantil on trobareu unes escales i baixant, a la vora del riu, una gran esplanada verda amb un gran parc amb jocs de passarel.les ideals pels nens. Allà mateix, també es troba el Molí petit, on tots els dissabtes pel matí es fa un taller de pa (més detalls en aquest enllaç).

Millors-tarifes-garantitzades
Al càmping els Roures, disposem de descomptes especials pels nostres clients que vulgui visitar el Centre d’Interpretació del Mite del Compte Arnau (15% descompte)

 

Trobareu més informació a www.santjoandelesabadesses.com