Vall de Núria

/

L’ estació de muntanya Vall de Núria, d’una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d’on neixen multitud de fonts i torrents.

Us proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera, l’única via d’arribar a la Vall de Núria. El cremallera té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres. Els usuaris experimenten un munt de sensacions des del primer moment: gaudeixen de la bellesa i l’espectacularitat del paisatge que travessa el cremallera de Núria. El tren cremallera de la Vall de Núria es pot agafar des de Ribes de Freser o des de Queralbs.

A l’estiu, es poden gaudir de moltíssimes activitats des d’un passeig en barca, tir amb arc, Minigolf, circuits d’orientació, senderisme, rutes a cavall, parc lúdic, el cau de la marmota entre moltes d’altes…