Instal·lacions

Pels més joves

Zones infantils amb Tirolina

Les zones infantils del Càmping els Roures són noves i renovades de fa només 3 anys.
Són espais reservat als més petits de la casa amb àmplies zones d’esbarjo amb tobogán, caseta, gronxadors, ping-pong, molles, estructura amb passarel·la on els nens podran còrrer, saltar i jugar, sempre respectant l’ús de l’espai. Els nens podran saltar al LLIT ELÀSTIC i llençar-se per una TIROLINA on per ells no passa mai el temps.

Des del juliol del 2016, també comptem amb la NOVA ZONA dels Bungalows Family Premium, una nova zona infantil ideal pels més petits d’entre 0 a 5 anys, amb gronxadors, unes petites molles i una bonica estructura.

Sala de jocs i cinema

La sala de jocs del càmping els roures és una gran sala molt polivalent on passareu bones estones en companyia de familiars i amics.

En especial els nens s’ho passaràn d’alló més bé amb una zona per realitzar tallers infantils, taula de ping pong, billar, zona de jocs recreatius. La sala té grans finestrals que li proporcionen molta llum natural i la fan molt agradable. Al primer pis trobareu la sala de cinema, fantàstica opció per tenir els nens entretinguts una bona estona veient una bona pel·lícula. Aforament per a 40 persones.

Des de l’estiu del 2014, els més nens més petits també tenen la seva zona especial… amb terra de goma, taules, cadires, jocs varis, llibres i molt més.

Tot el necessari perque els nens també gaudeixin de les seves vacances.

Activitats Infantils

A les instal·lacions del càmping els Roures es gaudeix de tot tipus d’activitats per nens, nenes i també adults.
Durant els ponts i a l’estiu el monitor/s d’animació porta a terme diferents tipus de manualitats, jocs a l’aire lliure, tallers, concursos, i diverses activitats esportives. S’organitzen activitats a la piscina, la sala de jocs, el porxo exterior, la zona esportiva i pel càmping en general.

Ja fa molts anys que durant la tempordada d’estiu ens agrada organitzar activitats com els ja tradicional concursos de truites, de postres, d’arrossos, la festa de l’escuma, cinema a l’aire lliure, torneig de ping pong, torneig de basket, Rummikub entre d’altres i com no les actuacions musicals que formen part de les tradicional nits estivals al càmping.

Si feu clic en aquest enllaç, podreu veure algunes de les activitats que organitzem.