Reserva amb tota tranquil·litat!

Aquest proper estiu 2021, el nostre únic desig és tornar a viure un estiu com els de sempre!

Donades les circumstàncies que ens ha tocat viure, seguim i seguirem preparats un any més per implementar totes les mesures de prevenció contra la Covid-19 que siguin necessàries.

Treballem, com sempre, per oferir-vos unes vacances segures i de qualitat, i per aquest motiu hem flexibilitzat la nostra política de cancel·lacions. Podeu fer la reserva amb tota tranquil·litat.

FLEXIBILITAT PER TOTES LES RESERVES – Política de cancel·lacions:
Totes les anul·lacions s’han de fer per escrit a reserves@elsroures.com, no seran vàlides anul·lacions per telèfon. Per motius de seguretat i protecció de dades, només s’acceptaran modificacions provinents del mateix correu electrònic amb el que es va fer la reserva o amb còpia a aquest.

CANCEL·LACIONS GENERALS (sense assegurança de Cancel·lació – Catalana Occident):
Anul·lació amb més de 15 dies de la seva arribada, el seu dipòsit li serà retornat (subjecte a 10 € de despeses de cancel·lació).
Anul·lacions entre 15 dies i més de 7 dies abans de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal per a una altra estada (1 any*).
Amb justificant mèdic per covid-19 (positiu o contacte de positiu), si es cancel·la fins a 48 hores abans de l’arribada, es guarda el 100% del dipòsit per fer una estada en un futur (1 any*) o es retorna el dipòsit subjecte a 10 € de despeses de cancel·lació. Anul·lacions posteriors no hi haurà devolució.
En cas de confinament obligatori decretat pel govern, oferim 2 opcions: guardem la paga i senyal per venir més endavant (1 any*) o es retorna la paga i senyal (subjecte a 10 €/allotjament per despeses de cancel·lació).
*Consultar amb recepció dates no incloses per futures estades.

CANCEL·LACIONS per estades JULIOL i AGOST:
Retornem la paga i senyal si es cancel·la amb més de 15 dies a la data d’arribada (subjecte a 50€ despeses de cancel·lació) o també ho guardem per venir més endavant (1 any*). Cancel·lacions amb 15 o menys dies no hi haurà devolució.
Amb justificant mèdic (per positiu en covid-19 o contracte estret de positiu), si es cancel·la fins a 48 hores abans de l’arribada, es guarda l’entrega a compte (subjecte a 30 € de despeses cancel·lació) per venir més endavant durant 1 any (prèvia presentació del justificant mèdic). Cancel·lacions amb menys de 48h pèrdua del 100%.
En cas de confinament obligatori decretat pel govern, oferim 2 opcions: guardem la paga i senyal per venir més endavant (1 any*) o es retorna la paga i senyal (subjecte a 30 € de despeses de cancel·lació).
*Consultar amb recepció dates no incloses per futures estades.

En qualsevol cas i en el supòsit que el client canviï les dates d’una reserva, serà entès com una nova reserva i podrà estar subjecta a les condicions de cancel·lació.

En cas de NO PRESENTAT/NO SHOW després de les 22 h, la reserva serà cancel·lada si no hi ha avís previ i per escrit per part del client. En aquest cas, el Càmping es reserva el dret de revendre l’allotjament/parcel·la en qüestió.
En cas de deixar l’allotjament o parcel·la abans de la data prevista, no hi haurà devolució. Les devolucions es realitzaran, si escau, durant els 15 dies posteriors a la data de cancel·lació.

Tots els detalls en aquest enllaç.