Aquest any, reserva amb tota tranquil·litat!

CANCEL·LACIONS GENERALS
Anul·lacións amb més de 15 diesa la data d’arribada, us retornem el dipòsit (subjecte a 10 € de despeses de cancel·lació).
Anul·lacions entre 15 dies i més de 7 dies abans de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal per a una altra estada (1 any*).
Amb justificant mèdic per covid-19, si es cancel·la amb 7 o menys dies i fins a 24 hores abans de l’arribada, es guarda el 100% de la paga i senyal (1 any*).
En cas de confinament obligatori decretat pel govern, oferim 2 opcions: guardem la paga i senyal per venir més endavant (1 any*) o es retorna la paga i senyal (subjecte a 10 €/allotjament per cancel·lació).*Tindreu tot 1 any per fer efectiva la nova estada, quedant excloses les dates de setmana santa, juliol i agost.

CANCEL·LACIONS per estades JULIOL i AGOST:
Us retornem la paga i senyal si cancel·leu amb més de 15 dies a la data d’arribada (subjecte a 50€ despeses de cancel·lació) o també t’ho guardem per venir més endavant (1 any*). Cancel·lacions amb 15 o menys dies no hi haurà devolució. Amb justificant mèdic (per covid-19), si es cancel·la amb 7 o menys dies i fins a 24 hores abans de l’arribada, es guarda el 100% per venir més endavant (1 any*). En cas de confinament obligatori decretat pel govern, oferim 2 opcions: guardem la paga i senyal per venir més endavant (1 any*) o es retorna la paga i senyal (subjecte a 10 €/allotjament per cancel·lació).*Tindreu tot 1 any per fer efectiva la nova estada, quedant excloses les dates de setmana santa, juliol i agost 2022.