Fiança

/

Com es gestiona la fiança de
Bungalows i Apartaments?

A Càmping els Roures treballem dia a dia per per mantenir tots els nostres allotjaments en perfecte estat i per tal que totes les famílies gaudiu al màxim de la vostra estada.

La fiança és una eina per a garantir el bon estat dels allotjaments des del moment de la vostra arribada i fins a la sortida.

Si realitzeu el Check-in ONLINE, guardarem les dades de la Targeta bancària i farem la devolució automàticament. Si preferiu fer el Check-in de manera presencial en arribar a la recepció, es farà una pre-autorització* a la vostra targeta bancària de 100 € (150 € estades amb mascota) com a fiança.

*Una pre-autorització a la TC del client, es desbloqueja automàticament als 8 dies de la pre-autorització.
Si l’entitat bancaria de l’usuari, fa efectiu el càrrec de la fiança al compte del client, serà l’usuari qui s’haurà de posar en contacte amb la seva entitat bancaria.

QUINES INCIDÈNCIES COBREIX LA FIANÇA?

L’allotjament s’ha de retornar en les mateixes condicions en que s’ha trobat en el moment de l’entrada.

La devolució de la fiança es realitzarà amb un màxim de 8 dies naturals posteriors a la data de sortida sempre i quan l’allojtament es trobi en condicions de neteja i sense desperfectes, és a dir en les mateixes condicions en que s’ha trobat en el moment de l’entrada. En cas contrari, es carregarà l’import que es consideri

Càmping els Roures farà ús de la fiança en els següents casos:

  • Producció de desperfectes en l’allotjament i/o el seu mobiliari tant interior com exterior.
  • Mal estat o desperfectes en l’equipament i/o en els estris com decoració, tèxtils o parament de la llar entre d’altres.
  • Falta d’estris i/o falta de l’equipament com decoració, tèxtils o parament de la llar entre d’altres.
  • Excés d’escombraries, brutícia i/o desordre.