Activitats a la Vall de Camprodon

ESTIULA AVENTURA (25km)

ESTIULA Aventura és un Parc d’Aventura i Tirolines i es troba a la preciosa vall de Sant Llorenç de Campdevànol, a només 25min del Càmping,

Característiques, equipaments, serveis i altres:​

  • Més de 3 hectàrees de bosc.
  • Parc d’Aventura amb 65 jocs distribuits en 5 circuits acrobàtics.
  • Circuit de megatirolines amb la tirolina més gran de Catalunya.
  • Zona dels ‘7 gorgs’ d’Estiula o ‘Torrent de la Cabana’ a escassos minuts del parc

PREUS ESPECIALS
ESTIULA AVENTURA

10% DESCOMPTE a tots els clients allotjats al Càmping els Roures (més info a recepció del Càmping)

Lloguer de Bicicletes

Zona BTT
Tlf. 605 227 978
Sant Joan de les Abadesses

Esports Vivac
Tlf. 972 130 426
Camprodon

La via romana entre Sant Pau de Seguries i Sant Salvador de Bianya és part de la ruta de comunicació antiga entre el Ripollès i la Garrotxa. Els arqueòlegs creuen probable que aquesta calçada empedrada que uneix Sant Salvador de Bianya amb Sant Pau de Segúries sigui d’origen romà. Podria tractar-se d’un ramal secundari de la via Augusta que, començava a Vallespir i passant pel Coll d’Ares, anava a buscar la vall del Fluvià.

Cada any, l’últim diumenge del mes d’octubre es celebra la caminada popular, on els participants es vesteixen de romans i reviuen l’us originari d’aquesta via de comunicació

L’excurssió estrella des de la mateixa porta del Càmping els Roures és la Via Romana del Capsacosta. Vorejant el Càmping, es troba l’inici d’aquesta excurssió tan bonica i 100% recomenable. Molt ben conservada en alguns dels seus trams, val molt la pena visitar-la. És el millor monument històric de la Vall de Camprodon. Amb una distància de recorregut de 8,55 Km i una pujada acumulada de 355 metres val la pena l’esforç per la seva bellesa constructiva i el paisatge que l’envolta.

Tastets i cursos per fer formatges (18KM)

“El Ripollès és terra de formatges i Som Formatgers és una iniciativa nascuda al Ripollès”

L’ objectiu és promoure el consum de formatge català de qualitat i fer visible la feina de les formatgeries a través de diferents activitats, com els Tastets de Formatge.

  • Tastets de formatges
  • Cursos de formatge per nens
  • Cursos de formatge per adults

Caçadors de bolets

Als voltants del Càmping els Roures, podem trobar pinedes i fagedes on passejar i trobar els tan apreciats rovellons, ceps, camagrocs i trompetes entre d’altres. . La riquesa de la vegetació autòctona afavoreix el creixement de gran varietat de bolets com els ceps, llenegues, peus de rei, “fredolics”, rovellons i un llarg etcètera, convertint la tardor en un moment únic per dedicar-se a la seva collita en un entorn paisatgístic també únic.

molló parc (14km)

Al llarg d’un recorregut de 3 hores podreu passejar tranquil·lament  envoltats d’arbres i animals. Estareu en plena natura i mentre anireu observant diferents espècies animals: óssos, linx, llops, àguiles reals, marmotes, genetes, cérvols, porcs senglars, guineus… Tots ells estan en semi-llibertat, en les millors condicions de benestar i en el seu hàbitat natural.
A mig recorregut trobareu una zona de pícnic, on podreu esmorzar, dinar o berenar, o simplement descansar una estona tot sentint l’aigua del riu que passa pel costat. Els més atrevits, a ple estiu,  fins i tot hi posen els peus!

A l’entrada/sortida trobareu una altra zona de pícnic des d’on podreu observar els óssos i, de cara al bon temps, és on trobareu l’inflable del Molló Parc.

Més informació a la recepció del càmping