La Fageda d’en Jordà

Aquesta excurssió és ideal per sortir amb els nens i que gaudeixin d’una dia diferent. Combina una mica de cultura sobre el nostre país i una activitat que de ben segur els encantarà. Excurssió en carruatges per la fageda d’en Jordà i a continuació la visita a la granja cooperativa de la fageda on podreu degustar i comprar iogurts, gelats etc…

La Fageda d’en Jordà és una de les 26 reserves naturals que forma part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Diuen que l’estació més bonica per visitar-la és la tardor, però la veritat és que qualsevol estació és bona, per gaudir d’un bon dia en familia.  La famosa Fageda d’en Jordà és un bosc de faigs molt excepcional perquè creix en un terreny planer, a només 550m d’altitud.  De fet, s’assenta damunt d’una colada de lava que va emetre el volcà del Croscat, gràcies a la qual ofereix un relleu accidentat. En aquest enllaç podeu trobar els detalls de l’itinerari que us recomenem per la Fageda d’en Jordà.

Si voleu disfrutar en familia d’una jornada diferent, us recomenem l’excurssió en carruatges per la fageda d’en Jordà. Amb els carruatges tirats per cavalls, anireu recorrent el seu interior coneixent la seva història i el seu entorn. Durada 1 hora. Més detalls en aquest enllaç.

carruatges-a-la-fageda-den-jorda

Cooperativa la Fageda:
Com a activitat diferent i molt interessant per grans i petits, podeu visitar la granja de iogurts la fageda. Podreu visitar les instal.lacions i fer un petit tast però sempre reservant amb antelació!

cooperativa granja de la fageda