Instal·lacions

Serveis generals

Altres serveis

Parc infantil
Sala de jocs i cinema
Spa & Wellness
Piscines d’estiu
Bar i restaurant
Bugaderia
Wifi gratuït
Càmping sostenible

Piscines d’estiu

El Càmping Els Roures trobareu 2 piscines per grans i petits, vigilades en tot moment per un socorrista (11 a 20hrs). Una piscina gran de 25×12.5m i una piscina rodona infantil de 9m de diàmetre.

Rodejades d’una àmplia zona de gespa on podreu escollir entre pendre el sol o relaxar-vos a l’ombra. Durant la temporada alta, es realitzen activitats com Aquagym i d’altres activitats acuàtiques.

La seva situació i orientació fan que sigui una de les més càlides de la zona. El seu entorn verd la fa una zona molt agradabla i acollidora.

Les piscines del Càmping s’obren el cap de setmana de St. Joan i es tanca el dia 1 de setembre.

Supermercat amb servei de menjars per endur

A la nostra botiga del Càmping els Roures trobareu una gran varietat de productes, des de barres de pa cuites al nostre forn varies vegades al dia a barretes energètiques per aquells que surten d’excursió, embotits de la vall de Camprodon al tall embassats al buit, premsa, conserves, productes de neteja, begudes, gelats i una gran varietat de productes infantils (bolquers, tovalloletes, potitos, berenars, joguines, colors per pintar, materials per fer manualitats…, fins i tot tenim una sel·lecció de productes per celíacs i una amplia sel·lecció de productes de bricolatge.

Al mig dia us oferim un ampli SERVEI DE MENJARS PER ENDUR amb amanides, estofats, cargols, pasta, llegums, peus de porc i un gran etc…. Tot això dins d’un ampli horari comercial des de les 8:30 del matí a les 21.30 del vespre.

En temporada Alta, us oferim també el servei de POLLASTRES A L’AST, costelló de porc, peus de porc, botifarra, galtes, braó de porc…. TOT A L’AST…. et convidem a tastar-los, repetiràs segur!

I si vols alguna cosa de la carta del Restaurant, t’ho preparem també!

blocs sanitaris

El Càmping els Roures disposa de 2 blocs de sanitaris. Un es troba a la part alta del Càmping i l’altre a la zona d’instal·lacions centrals. Tots dos edificis són fàcilment accessibles des de qualsevol punt.

Tots dos edidificis són recoberts de pedra, amb un disseny modern i actualitzat, on podeu trobar lavabos, dutxes, lavabo per a nadons, piques per rentar plats i un lavabo adaptat per a persones amb discapacitat a cada edifici.

Zona esportiva

La zona esportiva del Càmping els Roures és una zona on els nens i els adults poden passar una agradable estona jugant i practicant diferents esports, fútbol, basket o competeixen a la petanca.

A la mateixa area però separat del camp de futbol trobem la zona de picnic amb unes taules i bancs de fusta per poder organitzar un aperitiu, un dinar, un berenar o fins i tot jugar amb els nens a pintar, fer manualitats etc… les vistes des d’aquí són espectaculars i gaudireu relaxadament de la Vall de Camprodón.